X

Piratradiostasjoner i internasjonalt farvann

12.oktober - kl.00.00
07 B Radio Nord Foreløpige planer PIRATER.jpg 08 BON JOUR HUSET RADIO NORD OG BLE SENERE MI AMIGO OG HUSET RADIO CAROLINE BYGGET I 1923 SOM TREMASTET SKONNERT..jpg

Torsdag 12. oktober 2017:

Piratradiostasjoner i internasjonalt farvann er tittelen på fordraget som presenteres under det åpne møtet i ”skipsfartshistorisk” på Vågekaia torsdag kveld. 

Foredragsholder er hentet fra egne rekker – Jørgen Strand, formann i foreningen. Kanskje prater han i takt - og kanskje i utakt - med 60-tallsmusikk som nok vil komme fra høyttaleranlegget i møtelokalene.Vi får ”gjenhør” fra flere av piratradiostasjonene som sendte popmusikk fra skip som lå strategisk plassert i internasjonalt farvann og på storskjerm blir det nostalgiske filmopptak og bilder av piratskipene.

Presentasjonen er et ”gjenhør” av en tilsvarende presentasjon som foreningen hadde for tre års tid tilbake.

Det er sykdomsforfall hos foredragsholder for det opprinnelig planlagte programmet som er årsaken til at det nå blir litt ”back to the sixties”.

Kanskje litt ”aktuelt” likevel, TV2-serien om Radio Merkur hadde søndag kveld kommet så langt i fortellingene at kampen mot myndighetene har tilspisset seg.

Dørene åpnes ca. klokken 18.30 og møtet starter som vanlig klokken 19.00.

 

Tilbake

Kontakt oss

Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre  

Vågeveien 7
6509 Kristiansund  

Besøksadresse:  
Loennechengården, Vågeveien 7 - midt på Vågekaia.


post@skipshistorisk.no

Organisasjonsnr.: 891 831 242 MVA

Foreningen er tilknyttet Grasrotandelen.