lørdag, desember 16, 2017

Publisert: 06.05.17

Besøk ombord i Nordstjernen

Torsdag den 4.mai besøkte medlemmer av skipsfartshistorisk Selskap det gamle hurtigrute skipet Nordstjernen som hadde opphold i Kristiansund noen dager for opp pussing. Etter avtale med Kaptein Reidar Berge møtte ca 40 medlemmer opp på kaia for å beskue den gamle damen som låg ved kai.

Det viste seg at det var stor interesse fra medlemmene om å besøke skipet. Berge orienterte om skipet og fartsområde. På mandag går reisen videre til Bergen, Kiel -og Kiel-kanalen videre til Hamburg. I Hamburg venter nye passasjerer som de skal ta med langs kysten opp til Svalbard.

Nordstjernen var virkelig godt vedlikehold, tre-dekk, teak og rekker var nypusset og det luktet virkelig skip når man kom ombord.

Vi takker Kaptein Reidar Berge for omvisning ombord i en flott gammel dame.


Foto:Per Nesje Kaptein Reidar Berge  Nordstjernen Foto: Per Nesje  Medlemmer  Medlemmer  Fra salongen  Fra salongen  Fra salongen  Kaptein Reidar Berge orienterte  En del av de besøkende  Fra salongen  Fra salongen  Jørgen Strand takker for at vi fikk komme ombord  Medlemmer i salongen  Kaptein Reidar Berge fikk overrakt en flaskeseilskute av Asbjørn Hansen  Kaffe i salongen  Fra Broen  Fra mnaskinrommet  Fra maskinrommet  Kaptein Reidar Berge 


(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre  |  nettsiden er designet og utviklet av  

(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre | produsert med ROW fra Ramvik.no