lørdag, desember 16, 2017

Publisert: 11.10.17

Piratradiostasjoner i internasjonalt farvann

Det er klart for et nytt møte – torsdag 12.oktober.


Sykdomsforfall gjør at vi denne gang ( det skjer ikke ofte) – må endre på programmet.

Til erstatning for Gaute Myhres besøk – og historien om Prins Olav – fra engelsk kongeskip til norsk hurtigrute – blir det denne gang formannen som ”trår til” med et ”gjenhør”, dog i en ”ny innpakking”.

Her fra pressemeldingen:

Piratradiostasjoner i internasjonalt farvann er tittelen på fordraget som presenteres under det åpne møtet i ”skipsfartshistorisk” på Vågekaia torsdag kveld.

Foredragsholder er hentet fra egne rekker – Jørgen Strand, formann i foreningen. Kanskje prater han i takt - og kanskje i utakt - med 60-tallsmusikk som nok vil komme fra høyttaleranlegget i møtelokalene.

Vi får ”gjenhør” fra flere av piratradiostasjonene som sendte popmusikk fra skip som lå strategisk plassert i internasjonalt farvann og på storskjerm blir det nostalgiske filmopptak og bilder av piratskipene.

Presentasjonen er et ”gjenhør” av en tilsvarende presentasjon som foreningen hadde for tre års tid tilbake. Det er sykdomsforfall hos foredragsholder for det opprinnelig planlagte programmet som er årsaken til at det nå blir litt ”back to the sixties”.
Kanskje litt ”aktuelt” likevel, TV2-serien om Radio Merkur hadde søndag kveld kommet så langt i fortellingene at kampen mot myndighetene har tilspisset seg.

Dørene åpnes ca. klokken 18 og møtet starter som vanlig klokken 19.00.


Vel møtt, de av dere som har lyst og anledning.


07 B Radio Nord Foreløpige planer PIRATER.jpg  08 BON JOUR HUSET RADIO NORD OG BLE SENERE MI AMIGO OG HUSET RADIO CAROLINE BYGGET I 1923 SOM TREMASTET SKONNERT..jpg 


(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre  |  nettsiden er designet og utviklet av  

(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre | produsert med ROW fra Ramvik.no