lørdag, september 23, 2017


 
 
 
Publisert: 02.12.12
 
 

Torsdag 29. november var det gjort klart for offisiell åpning av våre nye lokaler på Vågekaia.

Etter en lengere periode med renovering har vi fått en flott møtesal, kjøkken, kontor, nye toaletter inkl. handicaptoalett og sist men ikke minst et fantastisk bibliotek med rundt 1000 titler.

Ved møtestart hadde det kommet nesten 40 besøkende, som i tillegg til åpningen ved varaordfører Line Hoem, ville få med seg Sissel Engvigs kåseri og bildevisning fra hennes oldefar og farfars reiser ut i verden.

... les mer


Publisert: 19.10.12

Så var torsdagen kommet..., den nest siste i måneden, og det var duket for vårt aller første 'Åpent Møte' i vårt nye lokale i Loennechengården.

Til dette møtet hadde vi forespurt adm.dir. Alf Dahl ved Vestbase AS om han kunne tenke seg å foredra om basens historie, dagens status og litt om framtiden for aktivitetene i Norskehavet, og dermed for forsyningsbasen Vestbase.

... les mer

Publisert: 13.09.12

Torsdag 13. september kl. 19:00 var det klart for første åpne møte i høstens møtekalender hos oss i Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre.

Møtet ble holdt i Odd Fellows festsal, og over 30 interesserte hadde funnet veien til et svært interessant foredrag om klippfiskeksportør Nicolay H. Knudtzon kalt "Verdens beste fisk, Nicolay H. Knudtzon og merkevaren Bacalao Superior" holdt av konservator ved Nordmøre Museum Odd W. Williamsen.

... les mer
Publisert: 02.09.12


Publisert: 31.05.12


Publisert: 10.05.12-###-

(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre  |  nettsiden er designet og utviklet av  

(C) Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre | produsert med ROW fra Ramvik.no