X

Skipshistorie? Er det noe for meg?

DSCF2428.JPG DSCF2432.JPG Brigg Najaden. Mannskapsliste reise til Frankrike mars 1846.jpg

Kanskje, kanskje ikke...
Mange av innbyggerne i Kristiansund og på Nordmøre kjenner til foreningen. Mange er også innom lokalene våre for å høre et foredrag. Mange kommer tilbake til lokalene våre gang på gang, mens andre "velger litt" i forhold til egne interesser.
Andre av dere kjenner Norsk Skipsfarthistorisk Selskap Nordmøre kun som utgiver av årlige temahefter. Temaheftene er basis for økonomien i foreningen, inntektene derfra er viktige for drift av foreningen. Temahefter har vi utgitt årlig siden 2004 og disse setter fokus på ulike deler av kystkulturen på Nordmøre.
"Innom dørene" i lokalene våre er det mye rart - noe kan man se med det blotte øyet - bilder og gjenstander samt boksamlingen vår - det er så mye at vi kaller denne for et bibliotek.
Svært mye er ikke synbart, det er lagret på datamaskiner og sikret "i skyen": tusenvis av sider av dokumenter knyttet til byens og distriktets skipshistorie. Vi påstår, når det gjelder byens seilskipsflåte, at ingen på Nordmøre har slike registre og slik oversikt som Norsk Skipsfartshisorisk Selskap Nordmøre.
"Test oss" gjerne under et av møtene våre, eller ta kontakt på annen måte.

Tilbake

Kontakt oss

Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre  

Vågeveien 7
6509 Kristiansund  

Besøksadresse:  
Loennechengården, Vågeveien 7 - midt på Vågekaia.


post@skipshistorisk.no

Organisasjonsnr.: 891 831 242 MVA

Foreningen er tilknyttet Grasrotandelen.