X

Finn G. Engebretsen

Publikum. Foto Asbjølrn Ersvik.JPG Finn G Engebretsen. Foto Asbjørn Ersvik.JPG Gave til foredragsholderen. Foto Asbjørn Ersvik.JPG

Foredragsholderen, Finn G. Engebretsen, innfridde under det åpne møtet i "skipsfartshistorisk" torsdag 24. mai 2018.Uten noe synlig manus loste han forsamlingen greit inn mot deler av rederiaktivitetene til Fred Olsen & Co. Som han hadde lovet i forkant; med vesentlig blikk inn mot skip og linjer som hadde Kristiansund som lastehavn. Masse flotte bilder ledsaget av informativ info gjorde nok sitt til at de frammøtte koste seg med en gjennomført flott presentasjon. Tusen takk til foredragsholderen fra oss i "Skipsfartshistorisk".
Skal man da føye til noe?
Kanskje følgende: Er det et foredrag som er "godt innenfor" formålsparagrafen til "skipsfartshistorisk" så må det være "Husker dere Fred Olsen-båtene?" En strukturert og behagelig Finn G. Engrebretsen hadde en alle tiders presentasjon under kveldens åpne møte. Jeg er trygg på at publikum synes at dette var en grei måte å nytte et par kveldstimer på.

Tilbake

Kontakt oss

Norsk Skipsfartshistorisk Selskap Nordmøre  

Vågeveien 7
6509 Kristiansund  

Besøksadresse:  
Loennechengården, Vågeveien 7 - midt på Vågekaia.


post@skipshistorisk.no

Organisasjonsnr.: 891 831 242 MVA

Foreningen er tilknyttet Grasrotandelen.